Cocktailworkshop | Utrecht

Terug naar overzicht

Cocktailworkshop | Utrecht
Cocktailworkshop | Utrecht

Cocktails zijn van alle tijden en blijven razend populair, maar hoe maak je nu zelf eens een echte goede cocktail? Duik het centrum van Utrecht in en shake ze zelf onder begeleiding van de professionele cocktailbartender! Je shaked 3 verschillende cocktails, ontdek jouw favoriet!

De cocktailbartender leert je de kneepjes van het vak om zo uiteindelijk zelf jouw favoriete cocktail te maken. Je leert zowel traditionele cocktails zoals de Caipirinha, Cosmopolitan, Daiquiri, Margarita, Mojito of de Pina Coladate te bereiden. Een perfecte workshop tijdens jouw vrijgezellenfeest of groepsuitje in Utrecht.  Volg deze workshop voor €27,50 per persoon in het centrum van Utrecht. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Utrecht
  • 1.5 uur
  • Min. 8 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.