Whisky Proeverij + Diner | Eindhoven

Terug naar overzicht

Whisky Proeverij + Diner | Eindhoven
Whisky Proeverij + Diner | Eindhoven

Whisky liefhebbers opgelet! Kies tijdens jouw vrijgezellenfeest of personeelsuitje voor een whisky proeverij in Eindhoven. Als beginnende whisky drinkers maak je kennis met een zestal whisk(e)y’s. Naast de bekendere Jack Daniel’s en Johnnie Walker gaat echte whisky verder dan bourbons en blends. Er zijn namelijk veel meer smaaksensaties in de whisky wereld te ontdekken. De proeverij zal ongeveer 1,5 uur duren en maakt van jou en je vrienden ware whisky kenners!

Tijdens de proeverij krijgen jullie onze nozing and tasting kaart. Hiermee kunnen jullie de verschillende geproefde whisky’s in kaart brengen. Tussendoor serveren wij stokbrood en water om ervoor te zorgen dat de smaak neutraliseert en alle whisky’s optimaal geproefd kunnen worden.

De proeverij wordt verzorgd in eetcafé de Spijker met aansluitend een 3-gangen keuze diner. Liever een eigen locatie? Dit is mogelijk, alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Grote groepen ontvangen een korting. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Eindhoven
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 48,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

+
Diner