Gin & Tonic Proeverij | Amsterdam

Terug naar overzicht

Gin & Tonic Proeverij | Amsterdam
Gin & Tonic Proeverij | Amsterdam

Gin Tonic is niet meer weg te denken en populairder dan ooit! De liefhebbers kunnen hun hart op halen met deze Gin & Tonic proeverij in Amsterdam. De naam geeft het al aan: een cocktail op basis van Gin en Tonic waarbij anderhalf tot twee keer zoveel Tonic als Gin toe wordt gevoegd. Daarnaast is het gebruikelijk om er ijs aan toe te voegen. Om de bittere smaak van de Kinine te laten afnemen voegde men er een mengsels aan toe van water, suiker, limoen en gin. Het huidige tonicwater wordt tegenwoordig zoeter gemengd, met minder Kinine, en is hierdoor minder bitter.  Neem plaats en laat de bartender je alles vertellen over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basis ingrediënten en neemt je al proevend de gehele wereld over. Samen met een echte Gin kenner proef je 5 verschillende Gin. Dit duurt zo'n 1,5 tot 2 uur. Perfect voor tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam!

Mogelijkheden locaties:

  • Café de Paris - Proeverij + 3-gangen diner €59,50,- per persoon.
  • In de Waag - Proeverij + 3-gangen diner €69,50,- per persoon.
  • Aan het Marie Heinekenplein is er een mogelijkheid om de proeverij zonder diner te reserveren - start uiterlijk om 16:00 uur voor €30 per persoon. Kies je voor de proeverij met diner, dan kun je starten tot 17:00 uur. 

Liever op een eigen locatie? Dan is dit ook mogelijk! Alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50,- per persoon bij een minimum van 9 personen. Bij grote groepen zal er korting worden verrekend. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Amsterdam
  • 2 uur
  • Min. 9 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.