Gin & Tonic Proeverij | Tilburg

Terug naar overzicht

Gin & Tonic Proeverij | Tilburg
Gin & Tonic Proeverij | Tilburg

Gin Tonic is niet meer weg te denken en populairder dan ooit! De liefhebbers kunnen hun hart op halen met deze Gin & Tonic proeverij in Tilburg. De naam geeft het al aan: een cocktail op basis van Gin en Tonic waarbij anderhalf tot twee keer zoveel Tonic als Gin toe wordt gevoegd. Daarnaast is het gebruikelijk om er ijs aan toe te voegen. Om de bittere smaak van de Kinine te laten afnemen voegde men er een mengsels aan toe van water, suiker, limoen en gin. Het huidige tonicwater wordt tegenwoordig zoeter gemengd, met minder Kinine, en is hierdoor minder bitter. Neem plaats en laat de bartender je alles vertellen over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basis ingrediënten en neemt je al proevend (5 verschillende Gin) de gehele wereld over. Perfect voor tijdens een vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

Er zijn verschillende locaties mogelijk voor deze proeverij waar de mogelijkheden zijn voor diner of lunch. De locatie waar de proeverij wordt verzorgd is Cafe Bakker. Liever een andere locatie? Neem hier contact voor met ons op. Liever op een eigen locatie? Dan is dit ook mogelijk! Alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 9 personen. Ben je met minder? Dit is geen enkel probleem, echter betaal je dezelfde kosten met een kleinere groep. Bij grote groepen zal er korting worden verrekend. Deze prijs is direct te zien zodra je op de pagina beschikbaarheid aanvragen komt. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Tilburg
  • 12 min.
  • Min. 9 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Een gereserveerd vaartuig kan tot 48 uur voor aanvang van de reservering zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. De huurder is in zulks geval 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. In het geval van een door het KNMI afgegeven weerwaarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood), voor de desbetreffende provincie waar de vaartocht in plaats zou gaan vinden, de vaartocht kosteloos kan worden verzet naar een nader te bepalen datum, tot en met tenminste een jaar na geboekte datum. Dit onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden. De enige uitzondering op alle voorwaarden in dit artikel is dat reserveringen voor Koningsdag, SAIL & Gaypride niet geannuleerd kunnen worden.

Vanaf 48 uur of korter voor aanvang van de reservering is annulering niet meer mogelijk, tenzij er sprake is van een door het KNMI uitgegeven weeralarm (KNMI Code ROOD) voor de betreffende provincie waar de vaartocht plaats zou gaan vinden. In het geval van een annulering vanwege zeer slecht weer is Huurder 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. De huurder verkrijgt in een dergelijk geval echter ook de mogelijkheid om de reservering kosteloos te verzetten, onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden.