Hottug | Rotterdam

Terug naar overzicht

Hottug | Rotterdam
Hottug | Rotterdam

In plaats van een workshop of actief spel in Rotterdam ga jij gewoon genieten van de zonsondergang midden op het water, ontspannen stomend door de Rotterdamse haven met vrienden en familie of met collega’s lachen midden in een ijskoud meer terwijl je zit in een warm bad. Het kan met de HotTug!
Niet alleen genieten van een hot tub in de achtertuin, maar genieten van een warm bad, waar je ook bent, terwijl het landschap verandert! Midden in het centrum van Rotterdam ligt het lichtschip ‘Vessel 11’. Vanaf hier zul je starten met het varen. Er kunnen maximaal 8 personen in de Hottug en er zijn 2 hottugs beschikbaar. Dit uitje is dus te boeken t/m 16 personen.

De HotTug is ’s werelds eerste houtgestookte hot tub waarin u kunt varen of een sleepboot waarin u kunt baden. Vaar midden in de winter op een meer of rivier terwijl u geniet van een koud drankje en zit in dampend heet water - een werkelijk fantastische ervaring die je nooit zult vergeten!

Liever iemand anders aan het roer? Dit kan voor 50 euro extra. Op het moment dat je kiest voor een schipper, is het mogelijk om met maximaal 7 personen te reserveren.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Rotterdam
  • 2 uur
  • Min. 4 pers.
  • v.a. € 32,40 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.