Gin & Tonic Proeverij | Utrecht

Terug naar overzicht

Gin & Tonic Proeverij | Utrecht
Gin & Tonic Proeverij | Utrecht

Gin Tonic is niet meer weg te denken en populairder dan ooit! De liefhebbers kunnen hun hart op halen met deze Gin & Tonic proeverij inhet centrum van Utrecht. 

De bartender legt jullie allereerst uit hoe gin ontstaan is en hoe het wordt gemaakt. Daarnaast worden de diverse soorten tonic besproken en uiteraard de mogelijke garneringen. Nadat je de gins en tonic afzonderlijk van elkaar hebt geproefd ga je zelf aan de slag om maar liefst 5 (kleine) gin-tonics samen te stellen. Na het volgen van deze tasting ben je helemaal up to date in de wereld van de Gin & Tonic.

Deze proeverij is wordt verzorgd in de binnenstad van Utrecht en er zijn veel mogelijkheden voor een aansluitend diner of lunch. Liever een andere locatie? Dit is ook mogelijk! Alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Bij groepen vanaf 21 personen ontvang je een korting van €2,50 p.p.

Liever tijdens of na de proeverij nog (na)genieten onder het genot van borrelplateaus? Kies dan voor het Gin&Tonic Tasting borrelarrangement! Klik hier voor de Gin&Tonic tasting + Borrel in Utrecht.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Utrecht
  • 1.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.