Workshop Erotische Bonbons | Tilburg

Terug naar overzicht

Workshop Erotische Bonbons | Tilburg
Workshop Erotische Bonbons | Tilburg

Dit is het ultieme uitje voor een vrouwen vrijgezellenfeest in Tilburg! Om rode oortjes van te krijgen! Tijdens deze bonbonworkshop ga je verschillende bonbons maken met een erotisch tintje. Diverse erotische vormen zijn beschikbaar die je vol gaat gieten met chocolade en vervolgens in de koelkast laten "opstijven". Dus zijn jullie inclusief de bruid gek op chocolade en in voor een ondeugend thema dan is deze workshop echt iets voor jullie. Lachen, gieren brullen en smullen. Tijdens deze workshop maken we ook wat bonbons in de gebruikelijke vormen, dus voor ieder wat wils.

Deze workshop is inclusief alle materialen en koffie/thee/fris en een etagère vol met snoepjes/koekjes. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Tilburg
  • 2 uur
  • Min. 8 pers.
  • v.a. € 35,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.