Bierproeverij | Groningen

Terug naar overzicht

Bierproeverij | Groningen
Bierproeverij | Groningen

Met verjaardagen krijgen de meeste mannen een speciaal bier pakket cadeau en maken zo voor het eerst kennis met speciaal bier. Wat drink jezelf graag en geef jij je vrienden eigenlijk cadeau? Tijdens de bier proeverij worden er 6 verschillende speciaal bieren aangeboden van licht naar zwaar.

Je proeft de Vedette, Texels Skuumkopke, Rodenbach, Jopen extra Stout, Hertog-jan Grand prestige, St.Bernardus abt 12. Achter ieder speciaal bier zit een anekdote, bij Texels skuumkopke en Hertog-Jan Grand prestige zit een extra hapje om de smaak papillen te activeren! Perfect voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag.

Ben je met minder? Stuur dan even een email naar contact@eenorigineledag.nl

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Groningen
  • 1.5 uur
  • Min. 12 pers.
  • v.a. € 24,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.