Koffie Workshop | Groningen

Terug naar overzicht

Koffie Workshop | Groningen
Koffie Workshop | Groningen

Je drinkt graag en regelmatig een kop koffie met collega's, maar wat ik nu leuker om eens wat meer te leren over koffie en mee te kunnen! Melk opschuimen, bonen malen en een lekker espresso zetten! Bij de start van de workshop kun je zelf kiezen uit speciaal koffie's de Espresso en Cappuccino's. En wanneer je geniet van een warm drankje verteld onze Barista over fair trade producten, de Cimbali koffiemachine en hoe de koffie molens werken zodat je zelf actief aan de slag kan gaan om een mooie Latte Machiato te bereiden. De Barista zal alles voordoen en uitleggen en iedereen gaat ook zelf aan de slag zodat je na de proeverij thuis aan de slag kan en in elke bar met een piston machine over weg kan. De workshop duurt 1 tot 1,5 uur onder begeleiding van een gecertificeerde Barista.

De Barista zal ook voorbeelden en uitleg geven van verschillende specialtie koffie's en een Latte Machiato en die kun je zelf ook gaan bereiden. Een leuk uitje tijdens een bedrijfsuitje in Groningen. Een bedrijfsfeest op eigen locatie? Alle materialen worden meegenomen, dus ook bij jou op locatie kan deze koffie workshop - proeverij plaats vinden.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Groningen
  • 1.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 24,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.