90's Nostalgia Spel | Breda

Terug naar overzicht

90's Nostalgia Spel | Breda
90's Nostalgia Spel | Breda

Herleef de nineties met het zinderende 90’s Nostalgia spel tijdens jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Breda. In teams ga je de strijd met elkaar aan in verschillende nostalgische spelrondes vol “oh ja”-momenten die u mee terug voeren naar de tijd van Friends, Spice Girls, Backstreet Boys en Furbies. Welk team weet de meeste Flippo’s  te verzamelen, wordt gekroond tot dé ultieme 90s kenners van jouw gezelschap en gaat er met de prijs naar huis?

Aarzel niet en maak samen met jouw collega’s of vrienden deze ‘trip down memory lane’ naar dit fantastische tijdperk. Het 90s Nostalgia Spel staat garant voor een avond vol sfeer, plezier, verbroedering en gezelligheid! Dit speel is er ook in een dinerspel variant!

Als je eenmaal in die jubelende 90’s stemming bent is de kans groot dat je méér wilt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om er heel goedkoop een 90’s Afterparty van 1 of 2 uur aan vast te plakken. Voor onze Vlaamse buren: Er is ook een Vlaamse versie van het spel.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Breda
  • 3 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Team
uitje!