Miljoenenjacht De Erfenis | Breda

Terug naar overzicht

Miljoenenjacht De Erfenis | Breda
Miljoenenjacht De Erfenis | Breda

Het spel waar je tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest heel fanatiek van wordt! Bij Miljoenenjacht de Ergenis in Breda ga je met jouw groep de strijd om de erfenis van jullie oudoom Hendrikus van Barneveld aangaat. Bij het begin van het programma wordt je ontvangen in een café in de stad. Hier ontvang je van de notaris een consumptie en uitleg over het spel. Hierna gaat je met uw team op pad.

Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij je natuurlijk niet met een koffer met € 1.000.000,- over straat laten lopen. Met behulp van een speciale smartphone, waar wij het geld op storten, geeft je het geld uit. Op de telefoon zie je ook hoe de andere teams het doen. Dit zorgt ervoor dat jullie erg fanatiek worden! Aan het einde van het spel komt iedereen terug bij de notaris in het café. Hij verzorgt hier een presentatie van het spelverloop en alle uitgevoerde foto-opdrachten op groot scherm. Erg leuk om te zien hoe alle teams het hebben gedaan. De foto’s zorgen altijd voor grote hilariteit en napret.

Dit spel is inclusief 2 consumpties.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Breda
  • 3 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

City
Game