The Hunt for Mr. X | Breda

Terug naar overzicht

The Hunt for Mr. X | Breda
The Hunt for Mr. X | Breda

Op zoek naar een spannend spel in Breda voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? In dit uitje zoek je een man zonder te weten wie hij is. Op zoek naar hem heb je eerst informatie nodig van Mister X maar het zal niet zonder slag of stoot gaan om die te krijgen! Al even raadselachtig is de kennismaking met Mister Y, terwijl je steeds dichterbij Mr. X komt. Tenslotte mag je het mysterie van Mr. X ontrafelen. En dit allemaal in het centrum van Breda!

Bij dit meeslepende spel moet jouw groep, die is opgesplitst in kleine groepjes, samenwerken met gebruik van mobiele telefoons en een kaart van het centrum om zo de strijd aan te gaan met de andere groepen. Welke groep ontcijfert de code het eerst en heeft dus de sleutel naar de oplossing richting Mr. X?

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Breda
  • 3 uur
  • Min. 9 pers.
  • v.a. € 42,35 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

City
Game