Moordspel | Rotterdam

Terug naar overzicht

Moordspel | Rotterdam
Moordspel | Rotterdam

Een spel voor de echte speurneuzen! Leuk tijdens een personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam. Het verhaal is als volgt: Er gebeurt bijna nooit iets in deze stad. Een overval of een inbraak is hier al groot nieuws! Tot gisteren… In het plaatselijke hotelletje is Anja vermoord. Hotel Unique heeft slechts 5 kamers en alle hotelkamers waren geboekt door een gast. Ook waren er in het hotel 5 medewerkers aanwezig op het moment van de moord. Wie heeft Anja vermoord?

Met behulp van een modern GPS-toestel ga je in groepjes door de stad een spoor volgen. Doe je dit op de juiste manier en verzamel je zo de aanwijzingen, dan heb je mogelijk aan het einde van de tocht de moord te hebben opgelost! En onderweg kom je ook nog eens langs de mooiste plekjes van de stad! Maar, ben je sneller dan de concurrent speurneuzen? Wie strijkt er uiteindelijk met de eer? Lukt het jouw team samen te werken en de moord op te lossen? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje in een café. Een actief, spannend én cultureel spel in Rotterdam!

Oktober staat in het teken van Halloween. Dit is dan ook een erg leuk en spannend spel om rondom Halloween te spelen.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Rotterdam
  • 3 uur
  • Min. 15 pers.
  • v.a. € 23,60 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

City
Game