Gin & Tonic Proeverij | Nijmegen

Terug naar overzicht

Gin & Tonic Proeverij | Nijmegen
Gin & Tonic Proeverij | Nijmegen

Gin Tonic is niet meer weg te denken en populairder dan ooit! De liefhebbers kunnen hun hart op halen met deze Gin & Tonic proeverij in het oudste Grand café aan de Nijmeegse Waalkade dat is gehuisvest in een schitterend 19e eeuws pand. 

Gin & Tonic is een cocktail waarbij anderhalf tot twee keer zoveel Tonic als Gin toe wordt gevoegd. Daarnaast is het gebruikelijk om er ijs aan toe te voegen. Om de bittere smaak van de Kinine te laten afnemen voegde men er een mengsels aan toe van water, suiker, limoen en gin. Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland en is zeer geschikt om te mixen met andere dranken. Neem plaats en laat de bartender je alles vertellen over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basis ingrediënten en neemt je al proevend (4 a 5 verschillende Gin) de gehele wereld over. Perfect voor tijdens een vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Nijmegen!

Er zijn verschillende locaties mogelijk voor deze proeverij waar de mogelijkheden zijn voor diner of lunch. De locatie waar de proeverij wordt verzorgd is Vivaldi. Liever op een eigen locatie? Dan is dit ook mogelijk! Alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Bij grote groepen zal er korting worden verrekend. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Nijmegen
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.