Workshop Erotisch Massage | Rotterdam

Terug naar overzicht

Workshop Erotisch Massage | Rotterdam
Workshop Erotisch Massage | Rotterdam

Wil jij een erotisch tintje geven aan het vrijgezellenfeest van jouw vriendin? Alleen dan zonder dat het ordinair of plat wordt? En uiteraard als ‘meiden onder elkaar’ samen iets leuks doen, waarbij veel valt te lachen, maar je ook je sexappeal vergroot? Kies dan voor deze workshop bij jou thuis of op jouw eigen gekozen locatie in Rotterdam of omgeving.

In ongeveer twee uur leert de sekscoach jullie de fijne kneepjes van een erotische massage. De bruid staat natuurlijk centraal, maar jullie steken allemaal veel op tijdens deze workshop. Niet alleen de bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam verrast worden, ook je eigen man, vriend of minnaar weet niet wat hij meemaakt!

Leer in een middag of avond van ongeveer 2 uur de kneepjes van het vak. Let op: de cursus soms iets uitloopt, dus maak de planning niet te strak. De prijs is gebaseerd op het aantal personen. Hier komen reiskosten bovenop, dit is afhankelijk van de reisafstand.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Rotterdam
  • 2 uur
  • Min. 6 pers.
  • v.a. € 20,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.