Strand Barbecue | Scheveningen

Terug naar overzicht

Strand Barbecue | Scheveningen
Strand Barbecue | Scheveningen

Heb je een leuke dag voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest aan het strand in de planning en wil je dit afsluiten met een barbecue? Kies dan voor de heerlijke Doe-Het-Zelf-BBQ tafel in Scheveningen. Met het strand en de Noordzee als decor ga je lekker zelf aan de slag op de houtskoolbarbecue. Er wordt uiteraard gezorgd voor super verse ingrediënten. Het vlees komt van een zorgvuldig geselecteerde topslager. En de vis wordt spartelvers aangeleverd uit de haven van Scheveningen. Maar een compleet vegetarische Barbecue kan uiteraard ook. Lekker eten, relaxte muziek, uitzicht op zee. Kokkerellen op een houtskoolbarbecue voor de meest authentieke smaak. En inkopen, voorbereiden, opruimen en afwassen hoef je ook niet. Geen gedoe dus, alleen maar volop genieten met een Doe-Het-Zelf-BBQ.

Je kunt kiezen uit een combi vis en vlees - Gemarineerde kipsaté, kalkoenmerquez, gamba, gemarineerde zalm en een hamburger. Of een Vega Barbecue -  Groenten spiesen, haloumi met kruidenolie, courgette gevuld met kruidenkaas, pompoenburger en een portobello met gemarineerde feta. Als het weer toch tegen zit, schuif je gezellig binnen aan en zal de chef alles voor op de barbecue bereiden op een binnen barbecue! Liever alleen vis of alleen vlees? Kies dan voor de Luxe Doe-het-zelf-BBQ.

Optioneel: Choco fondue voor op de BBQ. Heerlijke chocolade wat je in een leuk blik laat smelten op je BBQ. Daarna met marshmallows en aardbeien heerlijk dippen. 4-6 personen per Choco fondue. € 14.90 per blik. 

  • Zomer activiteit
  • Binnen- & Buitenactiviteit
  • Scheveningen
  • 2.5 uur
  • Min. 8 pers.
  • v.a. € 21,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Tafel
BBQ