Tapas workshop | Scheveningen

Terug naar overzicht

Tapas workshop | Scheveningen
Tapas workshop | Scheveningen

Tapas en het strand van Scheveningen, de perfecte combinatie! Geniet en ga aan de slag tijdens jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Scheveningen onder begeleiding van professionele kok(s) met een mediterraan hart en geniet van de zomerse sferen. 

Deze workshop neemt je mee op een reis langs de landen aan de middellandse zee. Deze keukens staan bekend om hun eerlijke ingrediënten, eenvoud en zomerse smaken. Iedereen gaat aan de slag met verse vis, schaal en schelpdieren uit de haven, diverse soorten vlees en vegetarische producten. Ook zal de barbecue niet ontbreken voor die authentieke smaak.

Tijdens het koken kan iedereen alvast proeven, om vervolgens aan het einde met z’n allen aan tafel te gaan. Bij de workshop wordt brood met aioli & tapenade en salades geserveerd. Deze tapasworkshop kost € 49,50 per persoon en er is een mogelijk om 3 uur drankafkoop erbij te reservering, dan zijn de kosten €64,50 per persoon. De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

  • Zomer activiteit
  • Binnen- & Buitenactiviteit
  • Scheveningen
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 49,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.