Workshop Paaldansen | Breda

Terug naar overzicht

Workshop Paaldansen | Breda
Workshop Paaldansen | Breda

Ben jij op zoek naar het ultieme uitje voor een vrouwen vrijgezellenfeest? Deze paaldansworkshop duurt 2 uur is natuurlijk de ultieme invulling van ieder vrijgezellenfeest in Breda! De workshop start met een goede warming up en wat lenigheidsoefeningen in de paal. Vervolgens leren jullie een aantal draaien en poses in de paal en wat typische paaldans bewegingen. Bijgekomen na een korte pauze? Dan mogen jullie proberen te klimmen. De echte stoere dames (en heren) mogen, onder begeleiding van de instructrice, ondersteboven in de paal hangen.

Een half uur voor het einde van de workshop, verkleedt de aanstaande bruid zich in een sexy outfit (zelf meegenomen of van de locatie). Dit is haar kans om als echte paaldanseres het geleerde in de praktijk te brengen.Tip: Neem camera’s en fototoestellen mee om ook na deze dag nog je ervaringen te kunnen delen! Voor deze actieve workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen.

Iets minder tijd? Er is ook een workshop van 1,5 uur mogelijk.

  • Breda
  • 1.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

2
uur