Whisky Proeverij | Zwolle

Terug naar overzicht

Whisky Proeverij | Zwolle
Whisky Proeverij | Zwolle

Whisky liefhebbers opgelet! Kies tijdens jouw vrijgezellenfeest of personeelsuitje voor een whisky proeverij Zwolle. Whisky is een drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. De Amerikanen en Ieren noemen de drank whiskey en in Schotland en Canada spreekt men van whisky. Whisky staat bekend als een drank met veel, traditie,rituelen oude flessen en mooie glazen!

Je proeft 6 verschillende whisky's en beginnen met 1 Old fashion om de heren die niet zo vaak whisky drinken rustig te laten beginnen, 2 mooie blended whisky's en eindigen met 3 Single malts. Door middel van nosing en tasting worden de whisky's beoordeeld en geproefd, achter iedere drank zit een eigen verhaal! We hebben ook een aantal hapjes bereid met whisky of voor bij de whisky die passen bij het gebied of smaak van de whisky's die we proeven.

De proeverij wordt gegeven in het centrum van Zwolle. Hier is een uitstekende mogelijkheid voor diner of lunch. Liever een eigen locatie? Dit is mogelijk, alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 9 personen. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Zwolle
  • 1.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.