Whatsapp Moordtocht | Arnhem

Terug naar overzicht

Whatsapp Moordtocht | Arnhem
Whatsapp Moordtocht | Arnhem

Er is een moord gepleegd. Maar wie is het slachtoffer en wie is de moordenaar? Aan jullie om dit uit te vinden. En wat is er nu leuker om zelfstandig een moord op te lossen? Met al die CSI programma’s op TV is het leuk om nu zelf een moord op te kunnen lossen. Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden.

Het centrum van Arnhem is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie alwaar een groepsselfie gemaakt moet worden. Via WhatsApp wordt die naar de instructeur gestuurd waarna er een aanwijzing over de moord volgt. Via de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo langzamer hand steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op telossen? Een ontzettend spannend uitje voor een vrijgezellenfeest, familiedag of personeelsuitje in Arnhem!

Oktober staat in het teken van Halloween. Dit is dan ook een erg leuk en spannend spel om rondom Halloween te spelen. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Arnhem
  • 3 uur
  • Min. 2 pers.
  • v.a. € 7,30 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Waar is het startpunt van dit uitje?

De wandelroute is in het centrum van de stad. Jullie bepalen zelf waar in het centrum jullie zullen starten. Vanaf dit startpunt ontvang je de eerste opdracht. 

Budget