Escape the City | Zandvoort

Terug naar overzicht

Escape the City | Zandvoort
Escape the City | Zandvoort

Een escaperoom, maar dan in het centrum van de stad en voor grote(re) groepen! Escaperoom is nog steeds razend populair, alleen voor grote groepen lastig om samen te spelen. Escape in the City is de uitkomst. Een heel spannend uitje voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zandvoort!

In de stad is het voor jou en jouw team de taak om raadsel, geheimen, puzzels en codes op te lossen om zo tot één oplossing te komen en te ontsnappen! En dit moet binnen de tijd! Ga jij het redden? Nagelbijtend spannend! Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Krijg iedere keer een nieuwe aanwijzing of code door verschillende raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen op te lossen. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Dit spel is inclusief koffie of frisdrank.

Trek gekregen? 
Van speuren krijg je goede trek! Optioneel kun je dit spel afsluiten met een hightea, lunch of diner. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Zandvoort
  • 3 uur
  • Min. 12 pers.
  • v.a. € 33,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

City
Game