Whisky Proeverij | Goes

Terug naar overzicht

Whisky Proeverij | Goes
Whisky Proeverij | Goes

Whisky liefhebbers opgelet! Kies tijdens jouw vrijgezellenfeest of personeelsuitje voor een whisky proeverij in Goes. Whisky is een drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. De Amerikanen en Ieren noemen de drank whiskey en in Schotland en Canada spreekt men van whisky.

De whisky-expert geeft je tijdens de whisky proeverij een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten. Na een smaaktest ga je aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdek je, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geef je de voorkeur aan de strakke Manhattan?

Amadore Hotel Restaurant Jersey is een stadshotel met verrassende extra’s, centraal gelegen op Zuid-Beveland. De proeverij wordt verzorgd in het bijbehorende café-restaurant. Hier zijn uiteraard mogelijkheden voor diner of lunch. De kosten voor de proeverij zijn €32,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Ben je met minder? Dit is geen enkel probleem, echter betaal je dezelfde kosten met een kleinere groep.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Goes
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.