Wodka Proeverij | Vlissingen

Terug naar overzicht

Wodka Proeverij | Vlissingen
Wodka Proeverij | Vlissingen

Leer nu alles over Wodka tijdens deze smakelijke Wodka proeverij in Vlissingen onder begeleiding van een professionele bartender. Een super leuke proeverij voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Vlissingen. We kennen allemaal de verhalen van Russen die de hele dag door aan de wodka zouden zitten. In Russische en Poolse studentenkringen is wodka bovendien populairder dan bier. Zeker als deze met appelsap gemend is (szarlotka). Wodka mixt ook goed met andere ingrediënten en vormt onder andere de basis voor de Cosmopolitan en de Bloody Mary. Dat wodka daarnaast ook goed puur te drinken is, ervaar je tijdens deze proeverij. 

Amadore Grand Café aan zee is de locatie waar de proeverij wordt verzorgd en waar je terecht kunt voor (h)eerlijk vlees, verse vis, huisgemaakte pasta, koffie met gebak of een lekker glas wijn op het terras aan de boulevard van Vlissingen. Hier zijn uiteraard mogelijkheden voor diner of lunch voorafgaand of na de proeverij. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Vlissingen
  • 2 uur
  • Min. 9 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.