Escape Box | Delft

Terug naar overzicht

Escape Box | Delft
Escape Box | Delft

Kennen jullie de escaperoom van binnen naar buiten en zoek je een nieuwe uitdaging? Of wil je dit juist op jouw eigen gekozen locatie tijdens jouw vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Delft? Kies dan voor de Escape box! Deze box kan overal in Nederland worden geplaatst. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waar de box kan staan en jullie hieromheen kunnen zitten of staan. 

Uit een escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Maar bij Escape zitten jullie niet in een aparte ruimte, maar zitten jullie vast aan een kist, de escapebox. Probeer de box open te krijgen en met de materialen die hier in zitten kunnen jullie uiteindelijk proberen los van de box te komen. Jullie hebben hier 1 uur de tijd voor. Hoe sneller jullie dit lukt, hoe meer punten jullie verdienen. Komen jullie er niet uit, dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten bij de spelleider een aanwijzing te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn?

Per box kunnen maximaal 10 personen worden vastgemaakt. Ben je met meer? Dan komt er een 2e box bij. De box kan worden geplaatst op iedere gekozen locatie. Houdt er rekening mee dat het kan zijn dat een locatie hiervoor huur in rekening kan brengen.

 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Delft
  • 60 min.
  • Min. 4 pers.
  • v.a. € 24,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Overal
Mogelijk