Rum Proeverij | Haarlem

Terug naar overzicht

Rum Proeverij | Haarlem
Rum Proeverij | Haarlem

Gek op Rum? Dan is deze Rum Proeverij ontzettend leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Rum is een sterke drank dat wordt bereid uit de bijproducten van suikerriet of soms uit vers suikerrietsiroop of -sap. Tijdens deze rum proeverij in Haarlem vertelt de rum-expert je meer over de herkomst en het productieproces van rum, lagering en de invloed daarvan op smaak. Velen kennen rum voornamelijk als basis ingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito. Het is veel meer dan dat. Na een korte introductie proef je 5 verschillende kwaliteitsrum (denken aan merken als Clement, Sailor Jerry spiced, Ron Zacapa, Flor de cana 7 / 4 of Gosling dark rum) en zal je gaan mixen met andere ingrediënten. Ga je voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?

De smakelijk Rum proeverij vind plaats in het centrum van Haarlem en is een ideale plek voor de liefhebbers om nog even te blijven hangen. Liever op een eigen locatie? Dan is dit ook mogelijk! Alle materialen worden meegenomen. De prijs p.p. is €32,50 bij een groep van minimaal 9 personen. Grote groepen ontvangen korting op deze prijs. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Haarlem
  • 2 uur
  • Min. 9 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.