Ghost Tour | Breda

Terug naar overzicht

Ghost Tour | Breda
Ghost Tour | Breda

Deze Ghost wandeling is een rondleiding door het centrum van Breda als het donker is! Al honderden jaren lopen er mensen door dezelfde straten en langs de zelfde gebouwen van Breda. Maar slechts een enkeling kent de verborgen verhalen en legendes van deze mooie stad. Tijdens deze spannende wandeling van ongeveer 2,5 km ga je onder begeleiding van een 19e eeuwse stadswachter op zoek naar de legendes en spookverhalen in het historisch centrum van Breda. Onderweg hoor je de verhalen over misdaad, moord en zonden. Maar wees op je hoede want niet alle geesten houden van bezoek…

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom om onder begeleiding van een volwassene. Dit is een advies leeftijd. Tijdens de tour hoor je ook verhalen over moord en dames van de nacht die mogelijk niet geschikt zijn voor de jonge oortjes. Er wordt tijdens de tour géén gebruik gemaakt van andere acteurs dan de stadswacht. De wandeling is mogelijk t/m 25 - 30 personen. Ben je met meer? Neem even contact met ons op. 

Oktober staat in het teken van Halloween. Dit is onze Halloween tip!

 

  • Winter activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Breda
  • 1.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 15,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Spooky