Typisch 2000 Spel | Roosendaal

Terug naar overzicht

Typisch 2000 Spel | Roosendaal
Typisch 2000 Spel | Roosendaal

Het lijkt niet lang geleden, maar tijdens dit spel beleef je heel veel "ohja"momenten! Een spel waarin alles draait om gezelligheid, hilarische momenten en het samen beleven. Dit alles natuurlijk gegoten in een heerlijk jasje jaren ‘00 nostalgie. Bokito, Shakira, de Ketchup Song, Steve Jobs en Hyves... alles komt aan bod. In teams gaat je de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te scoren door de verschillende vragen en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Een professionele entertainer presenteert de digitale quiz en maakt er een feestje van. Tijdens het spel komen de jaren 2000 t/m 2009 tot leven via spetterende spelonderdelen zoals de Zer00s News Quiz, Reclames Raden, Sound of the Zer00s en vergeet niet op tijd te banken, of hoor de gevreesde woorden ‘Je bent de Zwakste Schakel, tot ziens!’. Een leuk spel om te spelen tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Roosendaal!

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Roosendaal
  • 3 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Team
uitje!