Japanse Whisky Proeverij | Utrecht

Terug naar overzicht

Japanse Whisky Proeverij | Utrecht
Japanse Whisky Proeverij | Utrecht

Whisky liefhebbers opgelet! Probeer eens een Japanse Whisky tijdens deze leuke proeverij. In 2014 werd de Japanse Whisky verkozen tot de beste Whisky ter wereld. Neem plaats en laat de bartender je meenemen in de wereld van Japanse Whisky met alle stijlen die hierbij komen kijken. Een heel bijzondere proeverij tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Utrecht! 

De Japanse Whisky proeverij wordt gegeven in het centrum van Utrecht (Hamburgerstraat). Liever een eigen locatie? Dit is mogelijk, alle materialen worden meegenomen. De kosten voor de proeverij zijn €34,50 per persoon bij een minimum van 10 personen. Ben je met minder? Dit is geen enkel probleem, echter betaal je dezelfde kosten met een kleinere groep. Bij grote groepen zal er korting worden verrekend. Deze prijs is direct te zien zodra je op de pagina beschikbaarheid aanvragen komt. 

 

 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Utrecht
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 34,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.