Workshop Burlesque | Breda

Terug naar overzicht

Workshop Burlesque | Breda
Workshop Burlesque | Breda

Dit is een workshop voor een echte dames vrijgezellenfeest in Breda! Wil je je op en top vrouw voelen? Lopen, bewegen en acteren als een echte mannenverslindster? Doe mee met de burlesque workshop en vier het vrouw-zijn, in al haar facetten. Burlesque gaat over vrouw zijn, het vieren van je leven als vrouw en je vrouwelijke rondingen, ongeacht leeftijd, gewicht, lengte, haarkleur of huidskleur. Je leert in deze workshop alles over gezichtsexpressie en attitude…en de toepassing ervan.

Eerst maak je je verschillende manieren van lopen op hoge hakken eigen, zoals de Betty stijl, die het meest aan de heupwiegende Betty Boop doet denken. Of de criss cross, het Step and drag, de showpony en de showgirl stijl. Allemaal loopjes met expressieve arm- en beenbewegingen. Vervolgens ga je oefenen op gezichtsuitdrukkingen, zoals de: no, no, naughty boy (of de variant erop no, no, naughty boy..but I don’t mean it) of look at my shoe of de sexy cat (die werkelijk niemand kan zonder bijpassend geluid te maken) en de Venus (de zie-hoe-geweldig-ik-ben-pose) Je mag geoorloofd boos kijken, lief lijken, jezelf fantastisch vinden én je nagels uitslaan als een kat.

Deze oefeningen zorgen gegarandeerd voor veel gelach en sympathie voor andermans echtgenoten! Als iedereen haar favoriete loopje en pose aan de rest geshowd heeft, starten we een echte burlesque dansroutine. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een waaier of boa. De dansroutine heeft alles van een echte Burlesque dans.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Breda
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 26,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.