Workshop Burlesque | Amsterdam

Terug naar overzicht

Workshop Burlesque | Amsterdam
Workshop Burlesque | Amsterdam

Dit is een vrijgezellenfeest in Amsterdam voor de echte dames! Wil je je op en top vrouw voelen? Lopen, bewegen en acteren als een echte mannenverslindster? Doe mee met de burlesque workshop en vier het vrouw-zijn, in al haar facetten. Vier je vrouwelijkheid en heb plezier met je vriendinnen in een op maat gemaakte workshop Burlesque! Een workshop waar je leert teasen als Dita von Teese, poseren als een pin-up girl, en zo sexy zijn als Marilyn Monroe.

Deze 2 uur durende, laagdrempelige workshop is puur voor het plezier van jou en je vriendinnen. Ontdek de Diva, Femme Fatale, Bad Girl of Comédienne in jezelf. Je leert om een burlesque alter ego te ontwikkelen, en 'how to bump & grind' (retro-verleidelijke heupbewegingen). Uiteindelijk maak je een korte Burlesque act die je aan elkaar op het podium laat zien. Maar deze burlesque workshop brengt meer! D.m.v. humor en theatrale oefeningen leer je elkaar (en jezelf) weer iets beter kennen. Als er een jarige of vrijgezel aanwezig in de groep zij wordt extra in het zonnetje gezet, we vrolijken de boel met zijn allen op! Je viert je vrouwelijkheid én de workshop geeft je zelfvertrouwen een boost!

Eventueel meenemen: showkleding (kleding waarin je je sexy voelt). Netkousen, korsetten e.d. Wij leveren (lenen kosteloos) aantal grote verenwaaiers en handschoenen. 

Alle leraressen zijn van de 'eerste lichting' (neo) Burlesque starlets, zeer ervaren on stage én als lerares/choreograaf/drama docente. Leuke tip! Deze locatie biedt de mogelijkheid om met een limousine voor te rijden of met een sloep aan te meren!

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Amsterdam
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.