Cocktailworkshop | Amsterdam

Terug naar overzicht

Cocktailworkshop | Amsterdam
Cocktailworkshop | Amsterdam

Deze cocktailworkshop in het centrum van Amsterdam is een leuke aanvulling op jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Maak je keuze uit de Mojito of de Cosmopolitan en ga onder beleiding van de bartender één van deze cocktails maken. De bartender maakt je op een plezierige manier wegwijs in de cocktailwereld vol leuke weetjes. Vervolgens de tips hoe nu de lekkerste cocktails zelf kunt maken! Daarna neem je om beurten/in duo's achter de bar plaats en gaat iedereen zelf zijn/haar lekkerste cocktail maken & proeven. De workshop kost €27,50 p.p. en duurt ongeveer 1 uur en kan mogelijk wat uitlopen. 

 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Amsterdam
  • 60 min.
  • Min. 8 pers.
  • v.a. € 27,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.