Huur een Sloep | Utrecht

Terug naar overzicht

Huur een Sloep | Utrecht
Huur een Sloep | Utrecht

Een groepsuitje in Utrecht is compleet met een heerlijk tocht vanuit een sloep in Utrecht. Ontdek Utrecht vanuit een andere hoek of ga gewoon lekker ontspannen het water op. Huur een van de prachtige sloepen die klaar liggen en varen maar! Hoogtepunten zoals de oudegracht, nieuwegracht en historisch stadscentrum komen voorbij. Er kunnen 12 personen in een sloep, dus ideaal met vriendinnen of vrienden voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Utrecht. Bij grotere aantallen kunnen er meerdere sloepen worden gehuurd.

Bij aankomst wordt er 150 euro borg gerekend. Wil je de sloep langer huren? Neem even contact op via contact@eenorigineledag.nl.

  • Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Utrecht
  • 2 uur
  • Min. 2 pers.
  • v.a. € 10,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Een gereserveerd vaartuig kan tot 48 uur voor aanvang van de reservering zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. De huurder is in zulks geval 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. In het geval van een door het KNMI afgegeven weerwaarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood), voor de desbetreffende provincie waar de vaartocht in plaats zou gaan vinden, de vaartocht kosteloos kan worden verzet naar een nader te bepalen datum, tot en met tenminste een jaar na geboekte datum. Dit onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden. De enige uitzondering op alle voorwaarden in dit artikel is dat reserveringen voor Koningsdag, SAIL & Gaypride niet geannuleerd kunnen worden.

Vanaf 48 uur of korter voor aanvang van de reservering is annulering niet meer mogelijk, tenzij er sprake is van een door het KNMI uitgegeven weeralarm (KNMI Code ROOD) voor de betreffende provincie waar de vaartocht plaats zou gaan vinden. In het geval van een annulering vanwege zeer slecht weer is Huurder 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. De huurder verkrijgt in een dergelijk geval echter ook de mogelijkheid om de reservering kosteloos te verzetten, onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden.