Motorboot varen in Breda

Terug naar overzicht

Motorboot varen in Breda
Motorboot varen in Breda

Breda eens vanuit een ander oogpunt ontdekken? Dan is dit een unieke belevenis! Het startpunt vanaf het Spanjaardsgat naast de nieuwe haven. Hier begint de tocht over de singels van Breda per motorboot en Breda zal er nooit meer hetzelfde voor je uitzien! De wegen en auto’s zijn nauwelijks te zien en wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waan je niet meer in de stad, maar in een natuurgebied met een enkele visser langs de oever. De route zal je onder andere langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seelig kazerne voeren.

Wil je niet het risico lopen dat het slecht weer is tijdens de motorboottocht? Dan is er de mogelijkheid om een annuleringsverzekering voor €2,50 per persoon af te sluiten. Je kunt dan tot 24 uur voor aanvang de gehele motorboottocht annuleren.

 

  • Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Breda
  • 2 uur
  • Min. 4 pers.
  • v.a. € 15,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.