Whatsapp Experience | Nijmegen

Terug naar overzicht

Whatsapp Experience | Nijmegen
Whatsapp Experience | Nijmegen

Een spel spelen via WhatsApp! Dit spel kun je dus heel eenvoudig spelen via je eigen telefoon. Je ontvangt allereerst per mail een kaart van Nijmegen samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvang je vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvang je weer de volgende opdracht. Door dit spel kom je dus op de meeste verrassende plekjes van die stad. En het leuke aan dit uitje is dat het goedkoop is en je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een kopje koffie. Het spel duurt ongeveer 3 uur (incl. eventuele pauzes).

Doordat je dit uitje kunt spelen met een zo grote groep als je zelf wilt, is dit uitje misschien wel het goedkoopste uitje in Nederland! Het leuke aan dit uitje is dat je het ook in de winter kunt spelen. Met dit spel kom je echt op de meest verrassende plekjes van de stad.

Dit spel kan worden gespeeld in groepen van max. 6 personen. Bij grotere groepen speel je tegen elkaar. De prijs is gebaseerd op een pakketprijs per 6 personen.

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Nijmegen
  • 3 uur
  • Min. 2 pers.
  • v.a. € 7,30 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Waar is het startpunt van dit uitje?

De wandelroute is in het centrum van de stad. Jullie bepalen zelf waar in het centrum jullie zullen starten. Vanaf dit startpunt ontvang je de eerste opdracht. 

Budget