Escape the City | Scheveningen

Terug naar overzicht

Escape the City | Scheveningen
Escape the City | Scheveningen

Een escaperoom, maar dan in het centrum van de stad en voor grote(re) groepen! Escaperoom is nog steeds razend populair, alleen voor grote groepen lastig om samen te spelen. Escape in the City is de uitkomst. Een heel spannend uitje voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Scheveningen!

In de stad is het voor jou en jouw team de taak om raadsel, geheimen, puzzels en codes op te lossen om zo tot één oplossing te komen en te ontsnappen! En dit moet binnen de tijd! Ga jij het redden? Nagelbijtend spannend! Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Krijg iedere keer een nieuwe aanwijzing of code door verschillende raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen op te lossen. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Dit spel is inclusief koffie of frisdrank.

Trek gekregen? 
Van speuren krijg je goede trek! Optioneel kun je dit spel afsluiten met een hightea, lunch of diner. Een leuke tip is de tafel BBQ

  • Winter & Zomer activiteit
  • Buitenactiviteit
  • Scheveningen
  • 3 uur
  • Min. 12 pers.
  • v.a. € 33,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Een gereserveerd vaartuig kan tot 48 uur voor aanvang van de reservering zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. De huurder is in zulks geval 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. In het geval van een door het KNMI afgegeven weerwaarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood), voor de desbetreffende provincie waar de vaartocht in plaats zou gaan vinden, de vaartocht kosteloos kan worden verzet naar een nader te bepalen datum, tot en met tenminste een jaar na geboekte datum. Dit onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden. De enige uitzondering op alle voorwaarden in dit artikel is dat reserveringen voor Koningsdag, SAIL & Gaypride niet geannuleerd kunnen worden.

Vanaf 48 uur of korter voor aanvang van de reservering is annulering niet meer mogelijk, tenzij er sprake is van een door het KNMI uitgegeven weeralarm (KNMI Code ROOD) voor de betreffende provincie waar de vaartocht plaats zou gaan vinden. In het geval van een annulering vanwege zeer slecht weer is Huurder 25% van het totaal overeengekomen huurtarief aan Orange House Events (eenorigineledag.nl) verschuldigd. De huurder verkrijgt in een dergelijk geval echter ook de mogelijkheid om de reservering kosteloos te verzetten, onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed voor een volgende keer. Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden.

City
Game