Gin & Tonic Proeverij | Vlissingen

Terug naar overzicht

Gin & Tonic Proeverij | Vlissingen
Gin & Tonic Proeverij | Vlissingen

Gin Tonic is niet meer weg te denken en populairder dan ooit! De liefhebbers kunnen hun hart op halen met deze Gin & Tonic proeverij in Vlissingen. 

Gin & Tonic is een cocktail waarbij anderhalf tot twee keer zoveel Tonic als Gin toe wordt gevoegd. Daarnaast is het gebruikelijk om er ijs aan toe te voegen. Om de bittere smaak van de Kinine te laten afnemen voegde men er een mengsels aan toe van water, suiker, limoen en gin. Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland en is zeer geschikt om te mixen met andere dranken. Neem plaats en laat de bartender je alles vertellen over het ontstaan van Gin en Tonic, de verschillende basis ingrediënten en neemt je al proevend (4 a 5 verschillende Gin) de gehele wereld over. Perfect voor tijdens een vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Vlissingen!

Amadore Grand Café aan zee is de locatie waar de proeverij wordt verzorgd en waar je terecht kunt voor (h)eerlijk vlees, verse vis, huisgemaakte pasta, koffie met gebak of een lekker glas wijn op het terras aan de boulevard van Vlissingen. Hier zijn uiteraard mogelijkheden voor diner of lunch voorafgaand of na de proeverij. De kosten voor de proeverij zijn €32,50,- per persoon bij een minimum van 10 personen. Ben je met minder? Dit is geen enkel probleem, echter betaal je dezelfde kosten met een kleinere groep. Bij grote groepen zal er korting worden verrekend. Deze prijs is direct te zien zodra je op de pagina beschikbaarheid aanvragen komt. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Vlissingen
  • 2 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 30,00 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen.