Virtual Reality Room | Utrecht

Terug naar overzicht

Virtual Reality Room | Utrecht
Virtual Reality Room | Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke belevenis en teambuilding tijdens een bedrijfsevenement of bedrijfsuitje in Utrecht? Dan is een VR (Virtual Reality) Room echt een bijzondere ervaring! Net even buiten het centrum van Utrecht ervaar je Virtual Reality met de nieuwste Oculus Rift en HTC Vive! Van 360° movies tot hand-tracking simulaties en interactieve games. Met de laatste technologie beleef je met virtual reality een onvergetelijke ervaring!

Virtual Reality is een op maat gesneden programma en uitstekend aan te passen aan specifieke wensen. Neem een duik in de oceaan, maak een ritje in een VRollercoaster, schiet vuurballen uit je eigen handen en loop rond in een angstaanjagende horror-game. Voor 100 minuten is The sky the limit met VR!

Degene naast je vermaakt zich ook: de VR ervaring wordt weergegeven op een scherm, waardoor alle belevenissen te volgen zijn. Virtual Reality is daarnaast uitstekend geschikt voor communicatietrainingen. Zonder samenwerking ben je nergens!

Liever Virtual Reality op een eigen locatie? Dit is uiteraard mogelijk. Klik hier voor the Virtual Experience op locatie. 

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Utrecht
  • 1.7 uur
  • Min. 6 pers.
  • v.a. € 24,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Bedrijfs-
uitje