Cocktailworkshop + Borrelarrangement | Utrecht

Terug naar overzicht

Cocktailworkshop + Borrelarrangement | Utrecht
Cocktailworkshop + Borrelarrangement | Utrecht

Leer tijdens deze workshop hoe je in een handomdraai de lekkerste cocktails kunt maken. De professionele en enthousiaste bartenders nemen je in vogelvlucht mee door de geschiedenis van de cocktail en aan de hand van duidelijke instructies en vermakelijke anekdotes heb je na circa 2-2,5 uur de basics helemaal onder de knie. Je maakt 3 overheerlijke cocktails in de thema’s “Girlz Just Wanna Have Fun”, “Latin Fun” of “Men At Work”. Uiteraard kan er ook op maat een workshop worden samengesteld.

Tijdens (of na afloop) worden er een aantal uitgebreide borrelplateaus en kun je na afloop aan de bar nog een tweetal drankjes (bier/fris/wijn/prosecco) bestellen. De kosten voor dit arrangement zijn €44,50 p.p. en zal plaats vinden in het centrum van Utrecht. Een perfect arrangement  voor een jouw groepsuitje!

  • Winter & Zomer activiteit
  • Binnenactiviteit
  • Utrecht
  • 2.5 uur
  • Min. 10 pers.
  • v.a. € 44,50 p.p. incl. BTW
Plaats in favorieten
Bewaar jouw activiteit, deel het met de groep en laat ze stemmen!

Bewaar in favorieten en email dit naar jezelf
of deel het met anderen. Je ziet ook direct de prijs p.p.!

Beschikbaarheid aanvragen
Deel

Veelgestelde vragen

Is er een alternatief voor iemand die geen alcohol drinkt?

Er zullen 3 alcholvrije cocktails worden gemaakt voor degene die geen alcohol drinken. 

De groep is kleiner dan het minimaal aantal personen. Kunnen we toch reserveren?

Ja. Dit is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan omhoog zal gaan. Je betaald met het aantal personen de totaalprijs die je normaal gesproken bij het minimaal aantal personen betaalt. 

Hoe werkt het aanvragen van de beschikbaarheid?

Zodra je beschikbaarheid aanvraagt, ontvang je een bevestigingsemail inclusief een referentienummer. De beschikbaarheid voor jouw gekozen datum en tijdstip wordt gecontroleerd en per email bevestigd. Is jouw uitje beschikbaar, dan is er automatisch een optie voor je geplaatst. We vragen je dan nog om deze definitief te bevestigen. 

Ik weet nog niet hoeveel personen er zullen deelnemen. Kan ik dit nog wijzigen?

Ja. Tot de factuur kan het aantal personen worden gewijzigd. Dit is ongeveer 2 weken van te voren. Kom je onder het minimaal aantal personen uit? Dan zal de prijs per persoon hoger uitvallen. 

Hoe werkt de betaling?

Zodra je een uitje hebt geboekt, ontvang je van ons 1 á 2 weken van te voren een factuur. Deze kun je per bank of iDeal betalen. 

Tip!